Oktatás és rendezvények

Szakmai oktatások

Az általunk forgalmazott műszerek hatékony és biztonságos üzemeltetését helyszíni felhasználói tréningekkel biztosítjuk. E mellett az AC műszerek üzemeltetői évente gyári „User Meetingen” vehetnek részt.

Az általunk kidolgozott mérési módszerek installálását és betanítását ugyancsak a megbízónk telephelyén végezzük.

E mellett cégünk laboratóriumában egyéni igények szerint alap kromatográfiás és módszer validálási ismereteket is oktatunk.

Külső előadóként jelen vagyunk a Soós Ernő Víztechnológiai Kutatóközpont képzésein. http://www.sooswrc.hu/hu/elerhetosegek/munkatarsaink

Egyéb képzés és rendezvény szervezés

(fejlesztés alatt álló tevékenység-bővítés)

Mivel cégünk családi vállalkozás és Zalakaros fürdővárostól 4 km-re található, így a következő lehetőségeket is figyelmükbe ajánlom:

Az egyéni képzés mellett családi és gyermek programokat is szervezünk, de a csapatépítésre is kiválók a feltételek.

Lovarda, wellness

Telephelyünkön 1 hektáros lovarda és retro programokkal udvarház található. Szállás wellness szállodáktól, moteleken át kempingig választható.

Levendula stúdió

Látnivalók

A Kisbalaton-Kányavári Sziget mellett található a Bivalyrezervátum, Magyarország legnagyobb bivalycsordája, piknikezőhely, interaktív kiállítás, mesélő sétaút.

Halastó, Öko-tó, Borászat

A látnivalók mellett különösen érdekesek azok a helyek, ahol laboratóriumi mérési szolgáltatást végez cégünk: halastó Galambokon, Cézár Borászat és a zalakarosi Öko-tó.

Képgaléria